Stanford Hospital · Collaborative Workspace Project

This renovation project is located in existing Stanford Hospital. This fit out space provides a transition space to accommodate hospital staff moving to new Stanford Hospital. It also provides swing-space that allows for the renovation of the patient units at the existing hospital. It is designed with the standards of the New Stanford Hospital, so that staff can learn new systems prior to official move-in to hospital.

Design provides flexible and reconfigurable spaces. The design provides with multiple lounge and meeting spaces which promotes casual interaction and collaboration. GL Planning & Design worked with owner from programming, furniture vendor, and complete design service under OSHPD jurisdiction.

Project Area: 7,000 sf

Completed: 2019

Cost: $4M

Services: programming, interior architecture & design

Celebrating Over 20 Years of Functionality & Design

© 2021 GL Planning & Design, Inc. · San Francisco, California 415-512-7795  |  Sherman Oaks, California 818-380-0280 | USA

ARCHITECTURE · LABORATORY PLANNING HEALTH CARE DESIGN
Celebrating Over 20 Years of Functionality & Design
ARCHITECTURE · LABORATORY PLANNING HEALTH CARE DESIGN
Celebrating Over 20 Years of Functionality & Design
Celebrating Over 20 Years of Functionality & Design

© 2021 GL Planning & Design, Inc.
San Francisco, California 415-512-7795
Sherman Oaks, California 818-380-0280 | USA

ARCHITECTURE LABORATORY PLANNING HEALTH CARE DESIGN
Celebrating Over 20 Years of Functionality & Design