Stanford Health Care · Clinical Testing Facility

New tenant improvement remodel of an existing building. The relocation of an existing laboratory to Stanford Hospital’s existing off-site facility in Palo Alto, California. The substantial usage of flammables resulted in the addition of a new hazardous materials control area and renovations to the building’s existing HVAC system. Included ADA upgrades to toilets and parking.

Project Area: 2,000 sf

Completed: 2017

Cost: $700K

Services: lab planning, programming, interior and exterior architecture & design

Celebrating 20 Years of Functionality & Design

© 2018 GL Planning & Design, Inc. · San Francisco, California 415-512-7795  |  Sherman Oaks, California 818-380-0280 | USA

ARCHITECTURE · LABORATORY PLANNING HEALTH CARE DESIGN
Celebrating 20 Years of Functionality & Design
ARCHITECTURE · LABORATORY PLANNING HEALTH CARE DESIGN
Celebrating 20 Years of Functionality & Design
Celebrating 20 Years of Functionality & Design

© 2018 GL Planning & Design, Inc.
San Francisco, California 415-512-7795
Sherman Oaks, California 818-380-0280 | USA

ARCHITECTURE LABORATORY PLANNING HEALTH CARE DESIGN
Celebrating 20 Years of Functionality & Design